Wiener testtekercselés

Fogyasztó testtekercselés

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni. A módszer hideg-meleg effektuson alapul.

A Wiener testtekercselés során a hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A Wiener testtekercselés elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területkről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok. A Wiener testtekercselés éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80-%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

 

A kezelés folyamata

A kezelendő helyekre vékony rétegben bemasszírozzuk a megfelelő aroma olajat. Ezt követően betekerjük a hatóanyaggal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlen a térd felett kezdődik, a combokon és fenéken keresztül egészen a mell alatti területig. Ezután nejlonfóliával betakarjuk és 50 percet fekve tölt a kezelőágyon. Ezután a fáslikat eltávolítjuk és befejezésként bemasszírozzuk az utókezelő gélt.

Fontos információk:

AWiener testtekercselés előtt 3-4 órával nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
A kezelés ideje alatt ne fogyasszon alkoholt és szénsavas italokat!
Közvetlenül a kezelés után ne napozzon vagy szoláriumozzon.

Kinél nem alkalmazható a Wiener testtekercselés?

Mivel a Wiener aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan mondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetes, keringés- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.